Нема да верувате кои барања ги имаат тие!

Статусот на планетарно популарните ѕвезди понекогаш носи и своја цена – листа на барања на славните и познатите.

Напорните концертни турнеи, на кои познатите зимаат малку воздух, тие во слободното време сакаат да се одморат како што тие сакаат. Во хотелите каде престојуваат се` е по нивна мерка, а тука настапуваат и листите на желби и барања кои понекогаш се доста чудни.                                                                                                                   
                                                          

Еминем минатата година од организаторите на фестивалот побарал да изградат дрвен базен, каде што настапувал.

Меѓу оние посебните барања се оние на Џенифер Лопез која барала кафето во шолјите да се меша во насока спротивна од стрелките на часовникот.

Лили Ален сака еден тон на слатки, Аеросмит варена пченка, Бритни Спирс големи количини на салата од компир, а Фу Фајтерс пак сакаат супа од кесичка која пак само им служи за среќа.

Но, најсмешно барање е на групата Ван Хален, кои побарале M&M бомбони, но појасниле дека од кесичките сакаат да се извадат сите кафени бомбони. Подоцна признале дека за бомбоните им е сеедном но дека сакале да видат дали организаторите ги читаат листите со барања-какошто треба!

 

 

Поставено во: Живот и Стил    |   Дата: 17.06.2012

Поврзани Содржини

Мудрост

"Кога би сакале да бидеме само среќни, тоа лесно би го постигнале. Но, ние сакаме да бидеме посреќни од другите, а тоа е секогаш потешко затоа што сметаме дека се посреќни отколку што се"

Монтескје

Виц

Глума

Трпе вчера пак не дојде на школо, зошто?
- Баба ми е болна наставничке.
- Секогаш кога ти не доаѓаш, твојата баба е болна. Не ти верувам.
- Знам наставничке, и ние мислиме дека баба ми глуми.